Friss topikok

  • atta65: Mielőtt további sületlenségeket hordanának össze itt néhányan tudatlanságuk okán, jó ha tudják :w... (2014.12.21. 17:02) Fogadjon örökbe turult ön is
  • candy: Nem nagyon nyúlkáltak hozzá. Ha másikat akarsz venni és montit, akkor jobban tudom ajánlani, hogy ... (2011.02.19. 13:23) A zőrület határán
  • andor99: Kedves író / írók! Elnézést a kifejezésért, de ez kurvajó. Nincs is más szó rá. Ezért aztán úgy dö... (2009.11.08. 09:40) Turulmérce, számoljon ön is szélsőséget turulban
  • FreeMan: Ebben az országban minél jobban próbálnak a rasszizmus ellen fellépni, az annál jobban teret hódít... (2009.08.09. 01:04) napi gondolatébresztő a rasszizmus ellen
  • FreeMan: Ez azért lehet, mert a tüntetéseken rengeteg olyan ember vesz részt, aki nem, hogy nem szereti, de... (2009.08.09. 00:50) napi gondolatébresztő xxx

Hanyan vagy?

website counter

Címkék

Propeller

Szeptember 20., a lovak világnapja

2008.09.20. 16:27 | candy | 1 komment

Címkék: budapest jobboldal tüntetés cigány baloldal demonstráció szeptember anyazas hulyemagyar

Mint előzőleg írtam, kezd kedves társadalmunk médiában szereplő része a ló két oldalára hasonlítani, melynek közepén lenne a gerinc, de nem nagyon látszik. A mai nap tulajdonképpen Budapest parádé aftert játszanak egymással a nácik a kommunisták, meg most az egyszerűség kedvéért a cigányok is. Kik ráadásul számukat tekintve akkor már rögtön le is tudnák bonyolítani a critical masst.

Ha már itt tartok, a mai nap két kedvenc mondata közül az egyik jeles képviselőjükhöz tartozik, méghozzá:
"A romák azért szervezték mára a demonstrációjukat, mert ez a Gyerekek Világnapja, márpedig számukra a gyerek a minden, mondta Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkrományzat elnöke.Sikerült ebben összefoglalni a magyar cigányság kilencven százalékának létezési kvintesszenciáját. Ha csinálunk sok gyereket, akkor kapunk sok segélyt, ha kapunk sok segélyt, csinálunk még több gyereket. Ha elég gyreket csinálunk, akkor kapunk érdekképviseletet, ahonnan jön a mégtöbb segély, amiből csinálunk még több gyereket. Koránt sem jellemző rájuk a modern társadalmakra jellemző "majd csinálok gyereket akkor, ha fel tudom nevelni" attitűd, ők csak "szarják őket".

Másik kedvenc mondat a mai napon egy nyíregyházi tévés prédikátortól van, a kontextus valahogy úgy hangzott, hogy higgyetek Jézusban és a szentlélekben, mert különben rátok megyen az Antiokhiai szent kézigránát és megdöglendtek. Szóval így hangzott:
"És az mondta isten, hogy ne legyen sötétség, és erre a sötétség abbahagyta monopol létezését"
Erről hirtelen a MATÁV, illetve később T-csoport jut eszembe, ahol az állam mondta, hogy hagyjátok abba a monopol létezést de nem történt semmi. Szóval kapcsolódik is, legalább annyira, hogy állam. Az állam meg nem isten.

Eddig még más érdekes nem volt, maximum kaftánba bújt kurucok, akik szintén jelzik azt, hogy a jobbos csőcselék-klikkek kezdik elérni a kritikus tömeget szintén, és még Széchenyit is kibeleznék, pedig, mint Kossuth óta tudjuk, ő a legnagyobb magyar. Azóta a neokonzervliberális überpolgárok kicsit tőzsdésen értelmezik a dolgot, mivel legynagobb magyarok maximum öt percig maradnak a színen, utána gyorsan átváltoznak judeliberálneobolseviknácikommunistává.

Ezzel záródik a mai első, de este lehet tábortüzes party is lesz, szóval hírnézés, hátha a különféle kórházak mai napra kiengedett zártosztályai ismét tábortüzes sorversenyeket rendeznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://globalszar.blog.hu/api/trackback/id/tr94672910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mArt 2008.09.27. 14:56:36

Kedves Író!

Ha már egyszer azon típusok közé tartozol, aki osztja az elmét, akkor - a hitelesség érdekében - figyelj a helyesírásodra.
Ennek hiányában sajnos csak nagyszájú leszel, nem okos.

mArt
süti beállítások módosítása