Friss topikok

  • atta65: Mielőtt további sületlenségeket hordanának össze itt néhányan tudatlanságuk okán, jó ha tudják :w... (2014.12.21. 17:02) Fogadjon örökbe turult ön is
  • candy: Nem nagyon nyúlkáltak hozzá. Ha másikat akarsz venni és montit, akkor jobban tudom ajánlani, hogy ... (2011.02.19. 13:23) A zőrület határán
  • andor99: Kedves író / írók! Elnézést a kifejezésért, de ez kurvajó. Nincs is más szó rá. Ezért aztán úgy dö... (2009.11.08. 09:40) Turulmérce, számoljon ön is szélsőséget turulban
  • FreeMan: Ebben az országban minél jobban próbálnak a rasszizmus ellen fellépni, az annál jobban teret hódít... (2009.08.09. 01:04) napi gondolatébresztő a rasszizmus ellen
  • FreeMan: Ez azért lehet, mert a tüntetéseken rengeteg olyan ember vesz részt, aki nem, hogy nem szereti, de... (2009.08.09. 00:50) napi gondolatébresztő xxx

Hanyan vagy?

website counter

Címkék

Propeller

Turulmérce, számoljon ön is szélsőséget turulban

2009.09.04. 15:50 | candy | 1 komment

Címkék: si mérce náci zsidó szélsőjobb buzi krisztina morvai szabó turul albert mérték

Ezentúl javaslom nemzeti szélsőségeink turulmércén való mérését, ami ráadásul lehetővé teszi a hazaszeretet SI mértékrendszerbe való átszámítását is. Így meg lehet tudni, hogy egy árpádsávos matrica hány köbméter.

Maga a mérőskála egytől tízig terjed, de persze amint bejön egy újabb ügyeletes mégnagyobbmagyar lehet bővíteni a skálát. A tized illetve századturulok alkalmazását nem tartanám céleszerűnek, annyira azért nem lehet differenciálni. Viszont ha majd lehet, akkor ajánlom a deciturul és a centiturul elnevezést. Jelölése a nagy T.

Lássuk is a medvét:

 

Egyturulos:

áltsuli végén, középsuli közepén járó, vékony, apátia pólót viselő gyerek, aki igazából nem tud az egészről semmit, csak divatozik, meg a slágerlista.

 

 

 

 

 

 

 

Kétturulos:

Ugyanő, csak kicsit idősebben, lemeztarsollyal, és egyéb kiegészítőkkel. Kétésfél turulos akkor, ha már Warrior márkájú, kizárólag szeretetből és magyarságérzésből szőtt pulóvert hord.

 

Háromturulos:

Ő már gárdatag, általában tizennyolc környékén van, úgyhogy ezen réteg egyik fele el is tud már menni a jobbikra szavazni. Emellett pár éve még csak kétturulosként kint töltötte a fél tanévet a Kossuth téren. Emellett konszolidáltan Gyurcsányozik illetve kommenistázik. Három és fél, ha már rájött, hogy Gyurcsány zsidókommunista és ezt bele meri ordítani a hírtévébe is.

 

Négyturulos:

Gárdista, méghozzá tag mind a hat Magyar Gárdában, emellett van warrior felsője, bakancsa és szeret verekedni fradira/lokira/diósgyőrre. Ő már nem csak otthon zsidózik, hanem nyílt terepen is, de csak baráti társaságban. Viszont már megállapította, hogy Gyurcsány nem zsidó, de a háta mögött zsidók állnak. Emellett ő már tudja, hogy a Magyarok igazából sumérok.

 

Ötturulos:

Ő már a gárda alapítása előtt is gárdista volt, lételeme a biztonság. Tudja, hogy a Magyarok találták fel a kereszténységet, emellett pedig a hunok Atlantiszról származnak. Vagy afrikából. Minden esetre volt szuperhatalmuk és az összes nyelv tőlük ered. Tudja továbbá azt is, hogy a Gyurcsányt állító zsidók mögött is zsidók voltak. Emellett rájött, hogy a cigányság és a füvezés a zsidók fegyvere arra, hogy kipusztítsák a Magyarokat. Sőt, igazából mivel Szűz Mária országában élünk, ezért mindenki mögött zsidók vannak, akik meg akarják kaparintani ezt a földet.

Hatturulos:

Ő már tudja, hogy Morvai Krisztina mögött is zsidók vannak. Lower your shields, resistance is futile.

 

Hétturulos:

Tulajdonképpen már mindent tud, de megfűszerezi azzal, hogy náci karlendítéssel köszöni a szebb jövőt, illetve azt mondja magáról, hogy hungarista, de azért Adolf Hitler van az alkarjára tetoválva.

 

A skála eddig hétig terjedt, a teljesség igénye nélkül. Így legalább még van három hely a nemzeti szélsőségek további kibontakozása esetére.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://globalszar.blog.hu/api/trackback/id/tr141360154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andor99 2009.11.08. 09:40:57

Kedves író / írók! Elnézést a kifejezésért, de ez kurvajó. Nincs is más szó rá. Ezért aztán úgy döntöttem, hogy ha még sok ilyen poszt lesz (és ha nem gond... de mér lenne?) akkor kirakok szépen egy linket a saját blogomra, miután elkészül, hogy könnyebben idetaláljanak a bámészkodók :D Csak így tovább!
süti beállítások módosítása