Friss topikok

  • atta65: Mielőtt további sületlenségeket hordanának össze itt néhányan tudatlanságuk okán, jó ha tudják :w... (2014.12.21. 17:02) Fogadjon örökbe turult ön is
  • candy: Nem nagyon nyúlkáltak hozzá. Ha másikat akarsz venni és montit, akkor jobban tudom ajánlani, hogy ... (2011.02.19. 13:23) A zőrület határán
  • andor99: Kedves író / írók! Elnézést a kifejezésért, de ez kurvajó. Nincs is más szó rá. Ezért aztán úgy dö... (2009.11.08. 09:40) Turulmérce, számoljon ön is szélsőséget turulban
  • FreeMan: Ebben az országban minél jobban próbálnak a rasszizmus ellen fellépni, az annál jobban teret hódít... (2009.08.09. 01:04) napi gondolatébresztő a rasszizmus ellen
  • FreeMan: Ez azért lehet, mert a tüntetéseken rengeteg olyan ember vesz részt, aki nem, hogy nem szereti, de... (2009.08.09. 00:50) napi gondolatébresztő xxx

Hanyan vagy?

website counter

Címkék

Propeller

Plakáthalom

2007.12.24. 23:04 | Kurvaisten | 9 komment

Címkék: design plakat


A csodálatos klubok, főleg szabolcsban, kiapadhatatlan forrását jelentik az elbaszott reklámoknak. Ezek mostanában lettek gyűjtve, de valószínűleg minden héten rendszeres válogatás áldozatai leszünk, mivel valami miatt úgy érzik az ezeket készítő emberek, hogy nekik muszáj ilyen szarokat kreálniuk. Pedig sokkal jobb lenne, ha mondjuk bolgárkertésznek állnának. Bár madarat tolláról, zenét plakátjáról. Klikkentésre amúgy nagyulnak, érdemes nézegetni őket.
































Eme csodálatos plakát hatalmas karácsonyi cigánykodást hirdet harácsony másnapjára, melyen a méltán híres dj hajnal es dj norbert vesz részt, illetve lesz halló kívánságműsor. Na, hogy az mi a halál, arról halvány lila fingom sincs. Esetleg még érdemes megnézni a kutyát a háttérben, melynek nincs semmi funkciója. Télleg, ha teleraknak egy oldalt szöveggel, akkor mi szükség van még egy képre is, ami nem mellesleg teljesen felismerhetetlen.























Következő versenyzőnk az inczédy nevű valószínűleg középiskola, de nem tudom micsoda, hatalmas igényességgel megcsinált plakátja. Érdemes megnézni a tsz-ek helyére írt dupla c-t, melyből pont egyel több van, mint amennyi viccesnek tűnik, így már inkább parasztos. Viszont legalább környezettudatosak a fiatalemberek, mivel úgy gondolták jó lesz ez a plakát jövőre is, és akkor legalább már a neves dj akárki fog fellépni. Tényleg megfogalmazódott már valakiben az a kérdés, hogy manapság miért mindenki dídzsé?





















Ezesetben csak a szombati vendégművész nevét érdemes kiemelni: kastyák gyuszi. Vagy én maradtam le a barátok közt ismétléséről, vagy tényleg teljesen ismeretlen az arc? Akkor már inkább hívnák dj gyűrűsféregnek.





















Ez viszont egy csoda. Egyszerűen minden benne van, amit lehet szeretni. Hülye déjénév, playboynyúl mögé bújt asszony, roberto gondolom a mulatós masszőr, a retro kifejezés, illetve nagyítva látható, hogy nem belépő vagy beugró van, hanem résztvételi jegy. Egyszóval egy kicsiny csoda, mi megmelengeti a szívet. Főleg, ha láttán lehánytuk a bal mellünket.





















Ismét egy csuda. Eddig is volt az embereknek egy olyan elképzelése, hogy a dicsókban esetleg vannak olyan emberek, akik kábítószert fogyasztanak, most itt van egy living proof. Szintén nagyban érdemes nézegetni, nekünk egy egész hétvégényi mulatságot okozott az emlékezetünkbe beégett kép a kicsit nem evilági arcról, aminek homlokán ráadásul egy csodás pattanás is található volt. Egyszóval: félemeletes.

A bejegyzés trackback címe:

https://globalszar.blog.hu/api/trackback/id/tr6274500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Átlátó 2007.12.25. 10:24:22

Nem csak a nyírségi végeken ilyen a helyzet. Szépen tükrözi az ízlésvilágot. Meg olyan RTL-s is. Meg olyan mintha külföldiül lenne. De nem az. Prosztó magyaros.

asdf 2007.12.25. 11:12:08

No meg december 22 (pont nelkul)

jazzbubu 2007.12.25. 11:41:25

szálka vs. gerenda?:

szabolcsban=Szabolcsban
elbszott=elbaszott
PEdig =Pedig
harácsony=karácsony
Télleg=Tényleg
nemmellesleg =nem mellesleg
inczédy =Inczédy
Ezesetben=Ez esetben
barátok közt =Barátok közt
ha láttán =ha 'ennek' láttán
roberto =Roberto
dicsókban=discókban
Szintény=Szintén
arcró=arcról
félemeletes=félelmetes

Pontosabban,mert a helyesírási hibák csökkentik a jogos kritika hitelességét.

Szabó Gábor 2007.12.25. 11:55:00

Hóha, ne! Megállj! Nekem nem rokonszenves ez. Hétvégi vidéki buliplakátokat basztatni, milyen a kinézetük? "Indexes" stílust koppintva ironizálni, próbálni megmutatni, "mi" milyen überkirályok" vagyunk. Ugye ez nem komoly? Lehet akkor menni kolikba, és a falragaszokra is rámenni, keményen, tökösen.
Fölvetném azt is: biztos az a jó fej, aki egy ilyen fasza, betyár nevű gyereket, mint "Kastyák Gyuszi", a neve miatt basztat, hogy miért nem nevezte el magát valami anglomán kreatív becenéven? És vicces az, hogy "Akkor már inkább hívnák dj gyűrűsféregnek." Hmm. Higgyétek el, nem ez a cool irány. Keressétek meg az igazi átveréseket, igazi botrányt. Ja, meg bulizzatok inkább, ne a plakáton elmélkedjetek annyit.

nokia 2007.12.25. 11:57:25

A plakátok olyanok amilyenek, ez mindenhol így van, sehol sem igényesebb. Igazából csak a nagyobb eseményekre, világhírű dj-k fellépéseire készülnek nagyobb volumenű plakátok, ezen nem kell meglepődni.
Ami tényleg röhej ezeken a plakátokon, az a megfogalmazás, azok a szavak amik előtt néha percekig is állok és nézem, hogy ez mi akar lenni és, hogy került erre vagy arra a plakátra. Sok plakátos emberke nem vágja a magyar nyelvtan szabályait, mint pl. e blogbejegyzés írója sem :) úgyhogy ez most ilyen bagoly mondja verébnek post lett.

Kurvaisten · http://globalszar.blog.hu/ 2007.12.25. 12:40:56


Hibak jo reszet javitottam, kisbetus dolgot nem, azt otthagyom. Legalabb lesz meg min elcelodni. Mint ahogy az ekezetnelkulisegen is. Dicso az dicso, mint ahogy a tecso is tecso. Amugy igazabol sok gondom nincs a nyelvtannal, viszont megjegyeznem, hogy semmi szabaly nem vonatkozik arra, hogy egy blogbelyegyzesnek irodalmi igenyessegunek kell lenni. Amugy vannak igenyes plakatok is, csak ritkak, mint a feher hollo. Meg nem pont a paraszt szorakoztatoiparban kell keresni oket.

ehh (törölt) 2007.12.27. 20:50:23

Nem tudom, miért a helyesírásra kell ráfeküdni, nem kijavítani kell a másikat, hanem a témához hozzászólni. És tanácsra sincs igazán szükségünk, hogy mit csináljunk plakátnézegetés helyett. Akinek nem tetszik amit csinálunk, ne olvasson. Ennyi.

lOc (a pasztafáriánus) 2007.12.28. 08:45:04

Szerintem a helyesírást igenis ki kell javítani. Egyre többen írnak rosszul és ha ez így megy tovább egymástól tanulják a rossz helyesírást

Tara 2007.12.30. 08:51:45

Igazad van, ami a plakátokon megjelenik az sokszor minősíthetetlen kultúrszenny. Igazad van, hogy az efféle ,,alkotások" mellett nem lehet elmenni szó nélkül.
A bírálat azonban sokat veszít értékéből azzal, hogy maga a forma, ahogy közkinccsé teszed gondolataidat legalább annyira bírálni való, mint ami ellen szót emelsz.
A stílus maga az ember (nyilván ismered ezt a mondást), s megértem, hogy a sajátos megfogalmazás, az egyéni helyesírás egyfajta védjegyed blogodban. Mint írással foglalkozó embernek kell is, hogy egyedi stílusod legyen!
De vajon tényleg fontos, hogy a trágárság és a tudatosan ,,elkövetett" helyesírási hibák határozzák meg írásaid arculatát?
A szó (akár kimondjuk, akár leírjuk) fölemelheti, de le is taszíthatja az embert. Ha a gondolat jó, kár tönkretenni stílustalan megfogalmazással.
Írásod elárulja: sokkal több van a fejedben, mint amiről odavetett mondataid árulkodnak.
Biztos vagyok benne, hogy eljön majd az a nap is, amikor ráébredsz: jelenlegi stílusod tévedés, s megérted a tollforgatók felelősségét.
süti beállítások módosítása